Op zoek naar engels paardenras?

engels paardenras
Paardenras: Engelse volbloed Dier en Natuur: Dieren.
Paardenras: Engelse volbloed. De Engelse volbloed wordt in het Engels ook wel Thoroughbred genoemd. De Engelse volbloed is namelijk niet zomaar een volbloed, maar het is een ras dat met precisie gefokt is. Thorough betekend dan ook zorgvuldig. Het ras is ontstaan dankzij 3 Arabische hengsten.
Shire paard Wikipedia.
De Shire is een paardenras afkomstig uit Engeland. Met een schofthoogte van gemiddeld 180, meter behoren de paarden van dit ras tot de grootste ter wereld. De Shire behoort tot de koudbloedrassen en wordt voornamelijk gebruikt als trekpaard. Net als de Clydesdale is de Shire laatrijp.
Alle paardenrassen Paardenrassen.
Arabieren, volbloeden, warmbloeden, trekpaarden, kleine en grote rassen. Al deze paardenrassen stammen af van wilde paarden en ponys. De lichaamsbouw van paarden werden aangepast aan verschillende gebruiksdoelstellingen, dit heeft er toe geleid dat er zulke grote verschillen tussen paardenrassen zijn ontstaan met ieder hun specifieke kenmerken.
Lijst van paardenrassen Paarden-encyclopedie.
Engels volbloed of Volbloed. Equus Kinsky R. Fell pony R. Florida Cracker Horse. Fouta of ook wel Foutanké. Fries paard R. Gelders paard St. Gotland pony of Skogsruss/Gotland Russ. Highland pony R. Hispano of Spaanse Anglo-arabier. Ierse hunter of Irish Sport Horse St/Re.
Engelse volbloed Wikipedia.
Een Engelse volbloed als renpaard. Een Engelse volbloed met veulen. De Engelse volbloed is een van oorsprong Brits paardenras. In het Engels wordt dit ras de Thoroughbred genoemd. Thoroughbred is afgeleid van de Engelse woorden thorough, dat door en door of volledig betekent en bred dat hier gefokt" betekent.
Paardenrassen HippoStar.
de appaloosa heeft een rond, krachtig kruis met een hoog geplaatste staart. De manen en staart zijn bijzonder zijdeachtig. De Arabische volbloed ook wel Arabier genoemd, is een paardenras dat afstamt van Arabische paarden uit Noord-Afrika en het Nabije Oosten.
Paardenrassen Overzicht Soorten Paarden.
In onderstaan overzicht van paardenrassen is beknopte informatie opgenomen over de verschillende soorten paarden, een aantal belangrijke kenmerken van het paardenras, het land of streek van herkomst en andere opvallende zaken die het paard typeren. En waaraan kun je de verschillende paardenrassen herkennen?
Rassen Horses.nl.
Paardengras versus koeiengras. Veel paardenhouders zien hun paarden graag in de weide lopen. Wat ze niet altijd weten, is dat op veel van deze weiden koeiengras groeit: gras dat gezond is voor koeien, maar niet voor paarden. Selecteer een subcategorie.
paardenras Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: paardenras DE paardenras ES paardenras FR. Definities op Encyclo.nl: paardenras 1x. Vertalingen paardenras NLEN. We hebben geen vertalingen voor paardenras in Nederlands Engels.
Lijst van paardenrassen Wikipedia.
Van het paard en de pony zijn vele rassen erkend. Bovendien worden er per ras soms meerdere kleurslagen en tekeningen erkend. Er is ook een lijst van paardenstamboeken waarop de verschillende stamboekorganisaties van enkele erkende rassen terug zijn te vinden.

Contacteer ons