Zoeken naar google vertalen nederlands frans

google vertalen nederlands frans
Bizarre vertalingen in Google Translate straks verleden tijd.
We hebben de eerste alinea uit dit artikel vertaald van het Nederlands naar het Frans, Noors, Engels en weer terug naar het Nederlands. Wie weleens de populaire vertaalmachine van Google Translate gebruikt, weet dat deze tool af en toe flink de plank misslaat. Eén woord per keer vertalen geeft daarentegen vrij goede resultaten.
10 foute vertalingen voor studenten die je zeker niet op je taalexamen mag gebruiken.
Of wat dacht je van volgende Google Translate vertalingen? Omdat de examens volop aan de gang zijn, houden we het in de studentensfeer.: Nederlands: Ik zie het niet meer zitten. Engels: I see no longer sit. Frans: Je ne vois plus assis.
opdrachten vrijgezellen vertalen nederlands naar frans vertalen frans nederlands google.
vertalen frans nederlands google. vertalen van frans naar nederlands. zinnen vertalen nederlands frans. nederlands duits vertalen. tekst vertalen frans nederlands. zinnen vertalen nederlands duits google. tekst vertalen van nederlands naar frans. vertalen van nederlands naar duits. vertalen frans nederlands online.
Google Translator for Firefox Deze extensie downloaden voor Firefox nl.
Google Translator for Firefox door nobzol. Met deze add-on kunt u met één klik of sneltoets een tekst naar uw eigen taal vertalen. U kunt de geselecteerde tekst vertalen, waarbij de vertaalde tekst de originele geselecteerde tekst overschrijft, of u kunt de volledige pagina vertalen.
Google Translate-alternatieven: vertalers op een rij STRATO.
Bijzonder geschikt voor onderzoek op technisch gebied en creatieve formuleringen. Met Reverso kun je niet alleen termen vertalen, maar ze ook controleren; bron: http//www.reverso.net/. Als alternatief voor Google Translate is Reverso een handige en informatieve vertaaltool. Het toont illustratieve voorbeelden bij elke vertaling, wat het gebruik vereenvoudigt. Ook leer je zo sneller een vreemde taal. De digitale vertaler heeft bovendien een handige vervoegingscontrole voor meertalige werkwoorden en een spellingcontrole met autocorrectie in het Engels en Frans.
Frans Nederlands woordenboek vertaling online LEXILOGOS.
Frans Nederlands woordenboek. Van Dale Reverso Systran Freelang Glosbe Sensagent Interglot MijnWoordenboek Linguee. Nederlands Frans vertaling. Deepl Google Reverso Systran Bing. Frans Nederlands vertaling. Deepl Google Reverso Systran Bing. Trésor Larousse Visuel Académie Reverso Expressio Cordial Sensagent Médiadico L'Internaute' Wiktionnaire multidictionnaire spelling correctie vervoeging.
Vertaalbureau Den Haag zoekt uit 3 Google vertalen Summit Works.
De bekendste vertaalmachine is vandaag de dag het welbekende Google Translate. Maken wij als vertaalbureau Den Haag ons zorgen? Frans, Duits of Chinees vertalen is een vak. Vanzelfsprekend is vertalen een vak. Vertalers studeren niet voor niets jarenlang aan universiteiten of hogescholen om een excellente taalvaardigheid te verkrijgen. Zij beheersen het vertalen van bijvoorbeeld Nederlands-Frans, Nederlands-Chinees of Nederlands-Arabisch tot in de puntjes. Daarnaast houden professionele vertalers zich aan de gedragsregels binnen de vertaalwereld. Vertalers vertalen doorgaans enkel naar hun moedertaal. Wanneer een vertaler dus geboren en getogen is met het Nederlands als moedertaal, vertaald deze vertaler doorgaans uitsluitend naar het Nederlands.
Google Translate.
Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand. Over Google Translate Privacy en voorwaarden.
vertalen pools nederlands pools nederlands vertaler vertaling nederlands pools google.
Nederlands Pools vertaler Nederlands Pools Vertaling Vertalen Nederlands naar Pools Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een ander type bestand. Wij bieden geen ondersteuning voor het type link dat u hierheen heeft gesleept. Probeer een link naar een ander type bestand. Over Google Translate Community Mobiel.
Hoe Travis the Translator Google de baas blijft Sprout.
Privacy als sales argument. En hier komt het nadeel van een datagigant als Google aan de orde. Een dokter zal niet via Google willen vertalen omwille van de privacy van zijn patiënten. En wat te denken van de NSA en andere stiekeme clubs, die bij Amerikaanse cloudpartijen kunnen meeluisteren?

Contacteer ons